Topwerkgever

De ziekenhuizen van Santeon zetten zich actief in voor de werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden van hun medische professionals en mogen zich daarom sinds 2008 Top Employer Cure & Care noemen.

Top Employers Institute certificeert jaarlijks toonaangevende organisaties wereldwijd die uitstekende arbeidsomstandigheden creëren. De Santeon ziekenhuizen zijn afzonderlijk beoordeeld en in 2017 voor het achtste jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in de categorie Cure & Care.

Top Employers Institute geeft het keurmerk aan organisaties met uitstekend HR beleid. Het biedt (toekomstige) medewerkers de garantie dat zij kiezen voor een organisatie gericht op een optimale ontwikkeling van medewerkers en het bieden van een prettige werkomgeving. Top Employers Institute beoordeelt de organisaties op een negental aspecten: Talent Strategy, Workforce Planning, On-Boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits en Culture.